Breadcrumbs

Ehdokkaana kuntavaaleissa - nro 268


Minnan vaalikuvaKuntavaalit lähestyvät jälleen ja ehdokaslistat jätettiin tänään. Mukana on tietenkin myös minun nimeni :) 

Vaalit osuvat kannaltani hieman kiireiseen aikaan, joten teltalla päivystys jää tällä kertaa vähemmälle. Sekin täytyy tosin tunnustaa, että itseäni lähinnä ärsyttää kadulla kaiken maailman lippusia tyrkyttävät henkilöt. Olet kuitenkin tervetullut kyselemään ja kommentoimaan sähköpostitse: minna.kilpala at vihreat.fi. Toki täältä kotisivuiltani löydät myös paljon lisää mielipiteitäni sekä Facebook profiilistani.

Entiseen tapaan avoimuus, suvaitsevaisuus, ympäristö ja tasa-arvo ovat minulle tärkeitä arvoja, joiden eteen toivon jatkossakin voivani tekevän työtä. Haluan muuttaa Jyväskylää keskustelevamman ja avoimemman päätöksenteon suuntaan. Esimerkiksi lautakuntien kokoukset voisivat hyvin olla julkisia. Katson, että meidän jokaisen velvollisuus on pitää huolta ympäristöstämme ja ympäristö pitää huomioida kaikessa kaupungin päätöksenteossa.

Kuluneella kaudella olen ollut Vihreiden edustajana kaupunkirakennelautakunnassa, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat mm. kaavoitus ja kadut. Sen lisäksi olen ehtinyt olla aktiivisesti mukana MLL:n Vaajakosken yhdistyksen toiminnassa sen hallituksen jäsenä ja sihteerinä. Yhdistyksen alueella toimii mm. useampi perhekahvila ja järjestämme kahdesti vuodessa lastentarvikekirpputorin. Työni puolesta minulla on IT-alan osaaminen.

Numeroni on 268.

© 2021 Minna Kilpala. All Rights Reserved. Designed By JoomLead

Please publish modules in offcanvas position.