Breadcrumbs

Tällä kertaa eivät äänet aivan riittäneet varavaltuutetuksi asti, mutta mukava äänisaalis silti. Kiitos kaikille äänestäjille :)

 

Olen ehdolla Vihreiden listalla Jyväskylän kaupunginvaltuustoon numerolla 36. Josko nyt olisi aika päästä varsinaiseksi valtuutetuksi?

Täältä kotisivuiltani löydät sekalaisen kasan tietoa minusta ja ajatuksistani. Lisäksi aina voi kysyä, jos haluat tietää kantani johonkin asiaan. 

Kuntavaalien budjettini tulee olemaan pieni. Toivon, että ihmiset silti löytävät minut esimerkiksi vaalikoneiden, harrastusten tai töiden kautta. 

Muita vihreitä ehdokkaita löydät Jyväskylän Vihreiden nettisivuilta sekä Tieteen ja Teknologian vihreiden ehdokkaat tiedepuolue.fi:stä.

Taas sitä ollaan toiveikkaasti ehdokkaana kuntavaaleissa :)

Seuraavalla valtuustokaudella saattaakin sattua kummia, jos sote- ja maakuntauudistus hyväksytään eduskunnassa ja sitä lähdetään toteuttamaan. Siinä tilanteessa on tärkeää, että kaupunginvaltuustossa on ihmisiä, jotka eivät kynsin ja hampain pidä kiinni kaupungin vanhoista tehtävistä ja rakenteista, vaan pystyvät avoimin mielin hakemaan kaupunkilaisille parasta ratkaisua. Mun mielestä on hyvä, että asioita tarkastellaan laajemmin ja saadaan aikaan tehokkaampia ratkaisuja. Samalla on toki pidettävä mielessä, että palvelut pitää edelleen olla kaupunkilaisten saavutettavissa.

Muut Jyväskylän vihreät ehdokkaat löydät Jyväskylän Vihreiden sivuilta.

Äänestä siis numeroa 323

{jcomments on}

Kiitos kaikille äänestäjilleni sekä TEKin että kuntavaaleissa. Sain mukavasti ääniä kummassakin ja se rohkaisee minua jatkamaan polullani :)
TEKin vaaleissa pääsen jatkamaan työtäni TEKin valtuustossa ja toivottavasti taas jossain mukavassa valiokunnassa. Eniten haluaisin jatkaa Yksityisen sektorin valiokunnassa, mutta pitää katsoa, miten paikat menevät.
Kuntavaaleissa olen tarkistuslaskennan jälkeen 4. varajäsen, jolloin voin yrittää päästä johonkin lautakuntaankin ja luultavasti silloin tällöin pääsen myös valtuuston kokoukseen sijaistamaan varsinaisia jäseniä. Varajäsenenä pääsen mukavasti seuraamaan Jyväskylän toimintaa läheltä, mutta silti jää aikaa myös muille harrastuksille.


Minnan vaalikuvaKuntavaalit lähestyvät jälleen ja ehdokaslistat jätettiin tänään. Mukana on tietenkin myös minun nimeni :) 

Vaalit osuvat kannaltani hieman kiireiseen aikaan, joten teltalla päivystys jää tällä kertaa vähemmälle. Sekin täytyy tosin tunnustaa, että itseäni lähinnä ärsyttää kadulla kaiken maailman lippusia tyrkyttävät henkilöt. Olet kuitenkin tervetullut kyselemään ja kommentoimaan sähköpostitse: minna.kilpala at vihreat.fi. Toki täältä kotisivuiltani löydät myös paljon lisää mielipiteitäni sekä Facebook profiilistani.

Entiseen tapaan avoimuus, suvaitsevaisuus, ympäristö ja tasa-arvo ovat minulle tärkeitä arvoja, joiden eteen toivon jatkossakin voivani tekevän työtä. Haluan muuttaa Jyväskylää keskustelevamman ja avoimemman päätöksenteon suuntaan. Esimerkiksi lautakuntien kokoukset voisivat hyvin olla julkisia. Katson, että meidän jokaisen velvollisuus on pitää huolta ympäristöstämme ja ympäristö pitää huomioida kaikessa kaupungin päätöksenteossa.

Kuluneella kaudella olen ollut Vihreiden edustajana kaupunkirakennelautakunnassa, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat mm. kaavoitus ja kadut. Sen lisäksi olen ehtinyt olla aktiivisesti mukana MLL:n Vaajakosken yhdistyksen toiminnassa sen hallituksen jäsenä ja sihteerinä. Yhdistyksen alueella toimii mm. useampi perhekahvila ja järjestämme kahdesti vuodessa lastentarvikekirpputorin. Työni puolesta minulla on IT-alan osaaminen.

Numeroni on 268.

Page 1 of 3

© 2021 Minna Kilpala. All Rights Reserved. Designed By JoomLead

Please publish modules in offcanvas position.