Breadcrumbs

Menneitä saavutuksia

Menneitä saavutuksia on näin jälkikäteen hieman hankala listata, mutta yritetään.

Konkreettisin saavutus, joka aloitteestani toteutettiin, oli Valmetintien turvallisuuden parantaminen. Jostain kumman syystä tien varrella kulkeva kävelytie kulki osan matkaa tien toisella puolella, mistä aiheutui ihan turhia vaaratilanteita. Tein aiheesta aloitteen, jonka seurauksena kävelytie kulkee nyt huomattavasti järkevämmin ja turvallisemmin ja ilokseni ihmiset käyttävät sitä.

Vastaavia, pieniä, mutta paljon vaikuttavia asioita voitaisiin tehdä enemmänkin. Siihen tarvitaan vain aloite jonkun toimesta. Välitän edelleen mielelläni aloitteita eteenpäin, vaikka niiden toteutumista en voikaan taata.

Yleisesti omasta mielestäni suurimpia saavutuksiani on asioiden avaaminen keskusteltavaksi lautakunnassa ja muutoinkin. (Olen ollut siis jäsenenä kaupunkirakennelautakunnassa.) Monta kertaa olen tuonut asioiden käsittelyssä esiin asioita, joita ei ole aiemmin pohdittu sekä välittänyt minulle kerrottuja huolenaiheita ja mielipiteitä asioista. Seurauksena on usein ollut joko varmistus, että asia on huomioitu tai asian huomiointi esimerkiksi kaavassa. Ympäristö, joukkoliikenne ja kevyen liikenteen yhteydet ovat olleet erityisesti omalla huomioitavien asioiden listallani.
© 2021 Minna Kilpala. All Rights Reserved. Designed By JoomLead

Please publish modules in offcanvas position.